kerstmarkt 2015

De mooiste kerstmarkten van Nederland

Ook rond Kerstmis 2015 zijn er weer de nodige kerstmarkten. Niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland. Want ook in eigen land zijn er een heleboel leuke kerstmarkten die een bezoekje waard zijn.

Als jij ook alvast iets van de kerstsfeer wilt proeven op zo’n gezellige kerstmarkt, dan heb je ze tegenwoordig voor het uitzoeken.

Hof van Zeeland vakantiepark

De beste manier om met het hele gezin te genieten van Zeeland

Deltawerken, dat is wat de meeste mensen te binnen schiet als ze aan Zeeland denken. Toch heeft Zeeland veel meer te bieden. In de zomer zijn er de zee en de prachtige stranden en dan de polders, dijken, verschillende dorpen en historische steden. Een perfecte bestemming voor een vakantie, wij vertellen daarom graag over de beste manier om van zo’n tripje naar Zeeland te genieten.

beste SUV's terreinwagens

De beste grote en kleine SUV

Een tijdje geleden leek het erop alsof het doodvonnis voor SUV’s en terreinwagens getekend was. Maar de laatste jaren is de Sport Utility Vehicle samen met zijn broertje, de crossover, bezig met een enorme groei. Nagenoeg alle merken hebben SUV’s of willen er één. Het zijn dan ook de Zwitserse zakmessen van de autowereld. Je kunt er bijna alles mee doen en dat is handig als je maar één auto hebt.

Ney York loft style retro

De beste woonaccessoires om je eigen loft te creëren

Het liefst wonen we allemaal in een New York stijl loft. Met industriële woonaccessoires krijgt ook jouw huis een compleet andere look. Creëer je eigen loft door oud en nieuw en ook materialen als steen, hout en beton te mixen.

De leukste steden van België

De leukste steden van België

Nederlanders reizen graag naar België en dat is niet voor niets. Niet alleen is België lekker dichtbij, je kunt er ook genieten van culinaire hoogstandjes en ontdekt er prachtige gebouwen, eetgelegenheden, musea en meer.

Kerstmarkt Dresden

De mooiste kerstmarkten

Een kerstmarkt is, hoe kleinburgerlijk het soms ook lijkt, voor velen een leuke manier om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen en daarom een leuke bestemming voor een leuk dagje uit of weekendje weg.

Beste hotels van Europa

De beste hotels van Europa in 2013

Deze hotels behoren tot de allerbeste hotels van Europa. Je kunt er een verblijf in pure luxe en een service van het allerhoogste niveau verwachten zodat het je absoluut aan niets zal ontbreken.

Prachtig meer

De mooiste meren in Europa

Een meer is een fantastische plek om in de buurt te hebben als je lekker van je vakantie wilt genieten. Een zwemtochtje, watersporten of gewoon met een glas in je hand aan de oever van zo’n meer je zonden overdenken: onbetaalbaar.