De beste games voor de Wii U gameconsole

De nieuwe Wii U spelconsole is weliswaar minder spraakmakend dan de eerste Wii spelconsole van een aantal jaren geleden, maar is eigenlijk wel veel interessanter. Wellicht dat er daarom ook niet alleen typische kinder- en ‘gezinssspellen’ voor te krijgen zijn, maar ook spellen voor de oudere kinderen en volwassenen.

We hebben de beste Wii U games van dit moment voor je op een rijtje gezet:

  • New Super Mario Bros.U
  • ZombiU
  • Scribblenauts Unlimited
  • Call Of Duty: Black Ops 2
  • Assassins Creed III

New Super Mario Bros.U

Wii U Super Mario Bros.UIn de splinternieuwe New Super Mario Bros.U krijgen Mario, Luigi en Toad er een personage bij, namelijk jou! Je kunt als een volbloed Mii-personage rennen, springen en stampen door een 2-dimensionaal, zijwaarts scrollend Mario-avontuur. Je verkent een reusachtige wereldkaart met nieuwe en unieke levels. De manier waarop je het speelt is alleen mogelijk op de Wii U.

ZombiU

ZombiUZombiU is een echte game voor de volwassen gamer, met geweld en monsters. De game is ook nog eens behoorlijk eng doordat je personage echt dood kan gaan en ook nog voor altijd dood blijft. Bovendien kost het nogal wat handelingen en moeite om zelfs één zombie voorgoed te verslaan zodat je met deze game al snel met klamme handen voor de televisie zit. ZombiU is een unieke en enge game, die alleen beschikbaar is voor de nieuwe Wii U.

ScribbleNauts Unlimited

ScribbleNauts UnlimitedDe bekende tekenheld Maxwell is weer terug, nu met een puzzelavontuur voor de Wii U. ScribbleNauts Unlimited is een uitdagende puzzelgame met meerdere oplossingen waar je je eigen creativiteit echt volledig voor in kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld opschrijven wat je nodig hebt en de game geeft je dat gewoon. Als je bijvoorbeeld water nodig hebt dan schrijf je het woord rivier op, of zee, en het spel geeft je dat dan, echt uniek!

Call Of Duty: Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops IICall of Duty blijft de grenzen voor de fans verleggen, één van de voornaamste redenen waarom deze record na record vestigde. Call of Duty : Black Ops II brengt  de gamer naar de nabije toekomst, namelijk een Koude Oorlog die is gesitueerd in de 21e eeuw. Technologie en wapens vormen samen de basis voor een nieuwe, opwindende manier van oorlogsvoering.

Assasins Creed 3

Assassins Creed IIIDeze game brengt de gamer terug in de tijd van de Amerikaanse burgeroorlog, eind 18e eeuw, waar een jonge krijger moet vechten om zijn thuisland te redden en zo in een fantastisch tocht belandt waarin hij een Meester Assassin kan worden, wat van essentieel belang voor zijn nieuwe thuisland is.

Ook interessant voor je: