De beste hotels van Europa in 2013

De titel behoeft eigenlijk geen nadere introductie. In deze hotels kun je pure luxe en service van het allerhoogste niveau verwachten. Kortom, een verblijf in weelde waarbij het je absoluut aan niets zal ontbreken en waar je nog lang met veel plezier aan terug zult denken.

Deze hotels behoren tot de allerbeste hotels van Europa. Je kunt er een verblijf in pure luxe en een service van het allerhoogste niveau verwachten zodat het je absoluut aan niets zal ontbreken. Ze hebben niet voor niets meerdere prijzen en awards in de wacht gesleept

Hotel De L’Europe Amsterdam

• Grand Prix of Best Hotel Europa 2013

Hotel l'Europe Amsterdam
Hotel l’Europe Amsterdam

Een centraal aan de Amstel in Amsterdam gesitueerd hotel met een lange geschiedenis die terug gaat tot de city walls van 1482. Het hotel heeft in zijn bestaan verschillende ingrijpende veranderingen ondergaan. In 1996 was 100 jaar hotel l´Europe, de laatste keer dateert van 2011 toen het een grote renovatie had ondergaan.

Sindsdien heeft het verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Michelinster voor restaurant Bord’eau, de chef van het jaar 2014 voor de chef van Bord’eau en de Grand Prix voor het beste hotel van Europa van 2014.

Hotel Sofitel Rome Villa Borghese

• Beste terras

Sofitel Villa Borghese
© Sofitel

Dit vijf sterren hotel ligt centraal in Rome in een historisch gebouw dat dateert van 1890. Het hotel heeft 100 kamers en in de buurt vindt u bijvoorbeeld de Trevi fontijn. Eén van de redenen dat dit hotel de prijs voor beste terras heeft gewonnen zal hem zitten in het uitzicht dat je hebt vanaf het terras.

Het terras zit op het dak en biedt daardoor een fantastisch uitzicht over de stad Rome. Samen met de kwaliteit van het restaurant dat bij het terras hoort is het geen verrassing dat dit hotel de prijs voor het beste terras gewonnen heeft. Wilt u zelf een keer een kijkje nemen op het dakterras van dit hotel in Rome boek dan tijdig, want het is een zeer populaire hotspot in Rome.

Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam

• Beste service

Sofitel Le Grand Amsterdam
© Sofitel

Nogmaals een hotel uit eigen land en ook nu weer gevestigd in het centrum van Amsterdam. Net als het eerste hotel uit het lijstje kent ook het pand van dit hotel een lange geschiedenis, maar anders dan Hotel de l’Europe is dit hotel is er “pas” sinds 1992 gevestigd. Het pand waar het hotel is gevestigd is voor die tijd volledig gerenoveerd en terug gebracht in een prachtige staat. Dat is vandaag de dag nog steeds te zien.

De prijs die dit hotel heeft gewonnen is de beste service. Daar mag je als hotel dus wel trots op zijn. Want dat is iets waar de gasten je op af zullen rekenen en als is je hotel nog zo mooi, als de service niet goed is zullen de klanten niet terugkomen. Een hele mooie prijs dus.

Hotel Auberge du Jeu de Paume

• Beste restaurant

Hotel Auberge du Jeu de Paume
© Hotel Auberge du Jeu de Paume

Dit hotel gevestigd in het Franse Chantilly. Chantilly ligt op een klein uur van Parijs en heeft prachtige natuur en kasteel Chantilly is ook zeker een bezoek waard. Dit hotel heeft net als de andere hotels ook een lange geschiedenis.

Dit jaar heeft dit hotel de prijs voor het beste restaurant in de wacht gesleept. In Nederland is het eten in hotel-restaurants nog niet zo’n gewoonte als in bijvoorbeeld Frankrijk. Als je als hotel deze prijs in de wacht weet te slepen is dat daarom absoluut een prijs om trots op te zijn. Dus wilt u zelf een keer een kijkje nemen? Boek dan tijdig via de website van Venere.com.

Ook interessant voor je:

  • De beste manier om met het hele gezin te genieten van ZeelandDe beste manier om met het hele gezin te genieten van Zeeland Deltawerken, dat is wat de meeste mensen te binnen schiet als ze aan Zeeland denken. Toch heeft Zeeland veel meer te bieden. In de zomer zijn er de zee en de prachtige stranden en dan de […]
  • De beste bestemmingen langs de Egeïsche en Zwarte ZeeDe beste bestemmingen langs de Egeïsche en Zwarte Zee Op sommige plaatsen is het altijd zomer. Vooral op de eilanden in de Egeïsche Zee en plaatsen aan de rivièra van de Zwarte Zee kent men winterweer alleen van documentaires op televisie. […]
  • De beste Franse skioorden voor jongerenDe beste Franse skioorden voor jongeren Frankrijk is het land van plezier en vertier op én bij de piste. We hebben daarom Wintertrexx de beste drie skioorden voor jongeren in Frankrijk voor je laten verzamelen. Je wilt goed […]
  • De beste bestemmingen in GriekenlandDe beste bestemmingen in Griekenland Ieder jaar bezoeken ruim 16 miljoen toeristen een Grieks eiland of een plaats in het Griekse vasteland. Griekenland is een geliefd vakantieland, vanwege haar heerlijke klimaat, […]