De creatiefste accessoires voor de iPhone

De introductie van de iPhone zette de wereld van de mobiele telefoons aardig op zijn kop. De industrie kreeg er verschillende markten bij, namelijk die van de Apps en van de vele accessoires. Sommige accessoires spreken voor zich, zoals cases, kabeltjes, laders en Bluetooth headsetjes. Andere accessoires zijn een stuk creatiever en soms zelfs bijzonder ingenieus.

Hier vind je de  accessoires voor de iPhone die zich volgens ons qua creativiteit duidelijk onderscheiden van de doorsnee accessoires:

Mini Fling joystick

Fling Mini JoystickAlhoewel een telefoon eigenlijk gemaakt is om mee te bellen doen we met een smartphone en iPhone natuurlijk nog veel meer, zoals gamen. En gamen gaat een stuk beter als je de games niet met het touchscreen hoeft te spelen maar gewoon over een stuurknuppel beschikt. Deze Mini Fling joystick is dan echt een uitkomst, hiermee kun je iedere game die een on-screen joystick heeft, nóg beter spelen.

GoPano 360° panoramische lens

GoPano 360° lensDe iPhone beschikt over een (voor een telefoon) prima camera met dito lens, waar je heel aardige plaatjes mee kunt schieten. Maar als je ècht bijzondere plaatjes wilt schieten, kan deze panoramische lens een hele leuke gadget zijn. De GoPano lens zelf haalt de hoek van 360° niet, maar in combinatie met de speciale GoPano app kun je er wel 360° filmpjes mee maken doordat je de richting van het beeld via het touchscreen kunt veranderen.

Speakerdock in jukebox design

iPhone speakerdock jukeboxNatuurlijk zijn er honderden, zo niet duizenden verschillende speaker docks voor de iPhone, variërend van dure high systemen tot low-budget speakers voor een paar euro. De ontwerpen verschillen hier en daar maar zijn nooit echt bijzonder. Er zijn echter ook wel enkele coole modellen, die niet eens zo duur zijn, soms maar een paar euro. Eén van onze favoriete modellen is dit echt typisch Amerikaanse jukebox model van Ion Audio, waarop je zowel een iPhone als een iPad aan kunt sluiten.

iRetrofone Steampunk

iRetrofone SteampunkWat is er nu mooier dan van je hypermoderne telefoon een superouderwets toestel maken? Als je zoiets weet te waarderen, dan is de iRetrofone Steampunk echt iets voor jou. Het is net of je weer zo’n old fashioned en loodzwaar, log bakelieten mormel hebt staan, maar dan wel veel en veel mooier.

Ook interessant voor je:

  • De beste opties en accessoires voor auto’s in 2013De beste opties en accessoires voor auto’s in 2013 Ook dit modeljaar hebben de automobielfabrikanten voor ons besloten dat er een aantal zaken aan auto's, waarvan we soms niet eens wisten dat ze bestaan, toch echt pure noodzaak zijn. Wij […]
  • De beste Nederlandse ziekenhuizen van 2013De beste Nederlandse ziekenhuizen van 2013 Elsevier doet ieder jaaronderzoek naar de staat van de ziekenhuizen in Nederland, dus ook in 2013. Er wordt in dat onderzoek gekeken welke ziekenhuizen veilige en up-to-date medische zorg […]
  • De beste games voor de Wii U gameconsoleDe beste games voor de Wii U gameconsole De nieuwe Wii U spelconsole is weliswaar minder spraakmakend dan de eerste Wii spelconsole van een aantal jaren geleden, maar is eigenlijk wel veel interessanter. Wellicht dat er daarom […]
  • De mooiste cadeaus om met Kerstmis te gevenDe mooiste cadeaus om met Kerstmis te geven Met Kerstmis zul je je dierbaren ongetwijfeld willen verwennen met een mooi cadeau.  En net als de voorgaande jaren is het ook deze Kerst not done om weer met het obligate luchtje, (zelf […]