De beste manieren om een goedkope telefoon te vinden

Is de tijd gekomen voor een andere mobiele telefoon maar wil je er niet teveel aan uitgeven? Elk jaar komen er meer dan 50 mobiele telefoons uit in Nederland alleen. Wereldwijd zijn dat er nog veel meer. In diverse prijsklassen worden deze mobiele telefoons aangeboden.

Als je niet teveel uit wilt geven dan is het verstandig om te kijken naar de wat oudere modellen en de mid-range toestellen. Deze telefoons zijn goedkoper en verkrijgbaar met een abonnement met een lager maandtarief.

Tweedehands telefoon

De goedkoopste optie is nog altijd de tweedehands telefoon. Het pluspunt van een tweedehands mobiele telefoon is dat deze voor minder verkrijgbaar is. Dit komt doordat een tweedehands telefoon niet meer nieuw is. Door de razendsnelle introducties worden mobiele telefoons snel goedkoper en vaak is het toestel ook nog eens gebruikt. Deze twee samen zorgen ervoor dat je met een tweedehands telefoon aanzienlijk kunt besparen op de aankoopkosten. Het is ook mogelijk om te gaan voor een refurbished toestel. Dit is een gereviseerde tweedehandse telefoon die zo goed als nieuw is. Er zit zelfs garantie op.

Prepaid telefoon

Het vergelijken van de prijzen is makkelijk wanneer je een prepaid telefoon aanschaft. Je betaalt meteen voor de prepaid telefoon en je krijgt de telefoon direct zonder dat er sprake is van een abonnement. Het voordeel van een prepaid telefoon is dat het bij alle telecomproviders gebruikt kan worden. Over het algemeen heeft iedere provider een prepaid aanbieding. Het is ook mogelijk om een los toestel te kopen. Er wordt dan geen simkaart bij het toestel geleverd maar er is ook geen sprake van een abonnement.

Gratis mobiele telefoon

Wil je een gratis mobiele telefoon kopen? Een mobiele telefoon die zonder bijbetaling je eigendom wordt is niet voor niets terwijl veel mensen dit wel denken. De mobiele telefoon betaal je af via het abonnement. Het afbetalen van de gratis mobiele telefoon gebeurt door een hogere maandlast. De prijs van de telefoon zit in het maandtarief verwerkt waardoor je de telefoon eigenlijk nog steeds zelf betaald.

Ook interessant voor je: