De beste woonaccessoires om je eigen loft te creëren

Industriële panden, open ruimtes, betonnen vloeren, oude wanden en grote ramen. Ieder woonblad staat er tegenwoordig vol mee. Het liefst wonen we allemaal in een New York stijl loft maar helaas is het aanbod beperkt en anders wel onbetaalbaar. De uitgesproken loft stijl bestaat uit industriële producten en fijne combinaties. Deze mooie stijl zien we daarom steeds vaker terug in allerlei verschillende woningtypes.

Met wat fijne industriële woonaccessoires krijgt je huis een compleet andere look. Creëer je eigen loft door oud en nieuw te mixen en combineer materialen als steen, hout en beton. Kleuren als zwart, grijs, wit, bruin en zachte kleuren werken uitstekend als basis.

Met de woonaccessoires van de Designwinkel creëer je al snel een loft stijl. De volgende items mogen hierbij niet ontbreken:

Draadmanden

Draadmanden zijn er in allerlei verschillende kleuren, van fel geel tot zwart. Deze manden zijn speels en abstract tegelijkertijd. Draadmanden zijn geschikt voor het opbergen van kussens, dekens, tijdschriften, speelgoed en alles wat er eigenlijk in past. Maar je kunt ze ook omdraaien en gebruiken als krukje of bijzettafel. Multifunctioneel dus!

Posters

Muurdecoratie is erg bepalend voor een kamer. Een abstracte poster is perfect om een loft uitstraling te creëren. Je kunt een poster natuurlijk ophangen, maar een speelser effect creëer je door posters op de grond te plaatsen of op een dressoir.

Stof

Bij een loft zie je veel grove harde  materialen, zoals hout, beton en steen. Het gebruik van verschillende stoffen, geeft de woning een zachtere uitstraling. Vooral bij betonvloeren is het verstandig om gebruik te maken van verschillende kleden.

Verander je kussens regelmatig en je hebt ieder seizoen weer een nieuw huis. Dit seizoen zien we veel Scandinavische designs. Abstracte kussens van mooie materialen. Plaats ze op de bank of maak een mooi plekje op de grond.

House Doctor

dedesignwinkel.nlMet de House Doctor collectie zit je eigenlijk altijd wel goed. Het Deense merk beschrijft zichzelf als provocerend, persoonlijk en informeel. Het assortiment bestaat uit speelse en stoere producten. De House Doctor Storage box Antique, de klemborden en de houten planken zijn perfect voor een loft stijl.

De Designwinkel is een verzamelplek voor de Design liefhebber. De producten in de shop zijn met zorg geselecteerd.  Industriële producten, Scandinavisch design, vintage geïnspireerd, gedurfd en puur zijn kenmerkend voor De Designwinkel.

 

 

Ook interessant voor je:

  • De beste hotels van Europa in 2013De beste hotels van Europa in 2013 De titel behoeft eigenlijk geen nadere introductie. In deze hotels kun je pure luxe en service van het allerhoogste niveau verwachten. Kortom, een verblijf in weelde waarbij het je […]
  • De mooiste kerstmarktenDe mooiste kerstmarkten Zo vlak voor Kerstmis is het voor velen onder ons een goede gewoonte om één of meerdere kerstmarkten te bezoeken om vast een beetje in de kerstsfeer te komen. Bovendien kun je er vaak […]
  • De beste tips voor de eerste dateDe beste tips voor de eerste date De eerste date is spannend en kan voor veel zenuwen zorgen. Ziet de ander eruit als op de foto en is de persoon in het echt net zo leuk als tijdens het chatten? Iedereen kent het gevoel […]
  • De beste Franse skioorden voor jongerenDe beste Franse skioorden voor jongeren Frankrijk is het land van plezier en vertier op én bij de piste. We hebben daarom Wintertrexx de beste drie skioorden voor jongeren in Frankrijk voor je laten verzamelen. Je wilt goed […]