Categorie: Om te doen

De beste, mooiste en leukste dingen om te doen

16 juli 2020 / Om te doen
25 februari 2019 / Om te doen

Als je aan Friesland denkt, dan denk je ongetwijfeld aan watersport. Logisch, want Friesland is niet alleen ontzettend waterrijk, het watersporten is in Friesland ook heel erg populair. Daarom kun je Friesland het beste met een boot verkennen.

9 februari 2016 / Om te doen

De eerste date is spannend en kan voor veel zenuwen zorgen. Ziet de ander eruit als op de foto en is de persoon in het echt net zo leuk als tijdens het chatten? Iedereen kent het gevoel dat vooraf gaat aan een date. Met deze tips kun je meer plezier halen uit de eerste date en meer succes hebben.

1 december 2015 / Om te doen

December komt er weer aan en dat betekent voornamelijk feestelijkheden en donkere nachten! De een houdt er van, de ander gruwelt ervan. Wie er ook van houdt, zijn inbrekers. De feestelijkheden betekenen dat veel mensen niet thuis zijn en de donkere nachten bieden voldoende gelegenheid om hier en daar in te breken.

30 september 2013 / Om te doen

Frankrijk is het land van plezier en vertier op én bij de piste. We hebben daarom Wintertrexx de beste drie skioorden voor jongeren in Frankrijk voor je laten verzamelen. Je wilt goed leren skiën, zodat je zonder knikkende knieën en met grote vaart de berg afgaat. ’s Avonds ben je graag te vinden in de après-ski, want deze tijd komt maar één keer.

14 juli 2013 / Om te doen

Veel mensen hebben de droom om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan. De een wil een wereldreis maken, de ander wil zich inzetten voor het goede doel. Dat is natuurlijk een heel nobel idee, maar er zijn tegenwoordig zoveel goede doelen en vrijwilligersprojecten waar je uit kunt kiezen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

18 maart 2013 / Om te beleven

Nederlanders zijn gek op sensatie en gaan daarom graag naar een attractiepark of pretpark. Gelukkig telt Nederland heel veel van dergelijke parken waar jong en oud een hele leuke dag of zelfs een weekend kan beleven. Een overzicht van de attractieparken die vorig jaar het meest werden bezocht:

27 februari 2013 / Om te doen

De nieuwe Wii U spelconsole is weliswaar minder spraakmakend dan de eerste Wii spelconsole van een aantal jaren geleden, maar is eigenlijk wel veel interessanter. Wellicht dat er daarom ook niet alleen typische kinder- en ‘gezinssspellen’ voor te krijgen zijn, maar ook spellen voor de oudere kinderen en volwassenen.