Friesland varend ontdekken

De beste manier om Friesland te ontdekken

Als je aan Friesland denkt, dan denk je ongetwijfeld aan watersport. Logisch, want Friesland is niet alleen ontzettend waterrijk, het watersporten is in Friesland ook heel erg populair. Daarom kun je Friesland het beste met een boot verkennen.

eerste date afspraakje tips gedragen do's don'ts

De beste tips voor de eerste date

De eerste date is spannend en kan voor veel zenuwen zorgen. Ziet de ander eruit als op de foto en is de persoon in het echt net zo leuk als tijdens het chatten? Iedereen kent het gevoel dat vooraf gaat aan een date. Met deze tips kun je meer plezier halen uit de eerste date en meer succes hebben.

beveiliging feestdagen tips slot

De 5 beste beveiligings tips voor de Decembermaand

December komt er weer aan en dat betekent voornamelijk feestelijkheden en donkere nachten! De een houdt er van, de ander gruwelt ervan. Wie er ook van houdt, zijn inbrekers. De feestelijkheden betekenen dat veel mensen niet thuis zijn en de donkere nachten bieden voldoende gelegenheid om hier en daar in te breken. Om ervoor te zorgen dat het risico dat jou dit overkomt zo klein mogelijk blijft, geven we enkele tips over een goede beveiliging.

Wintersport Frankrijk

De beste Franse skioorden voor jongeren

Frankrijk is het land van plezier en vertier op én bij de piste. We hebben daarom Wintertrexx de beste drie skioorden voor jongeren in Frankrijk voor je laten verzamelen.