goedkope mobiele telefoon kopen

De beste manieren om een goedkope telefoon te vinden

Is de tijd gekomen voor een andere mobiele telefoon maar wil je er niet teveel aan uitgeven? Elk jaar komen er meer dan 50 mobiele telefoons uit in Nederland alleen. Wereldwijd zijn dat er nog veel meer. In diverse prijsklassen worden deze mobiele telefoons aangeboden. Als je niet teveel uit wilt geven dan is het verstandig om te kijken naar de wat oudere modellen en de mid-range toestellen. Deze telefoons zijn goedkoper en verkrijgbaar met een abonnement met een lager maandtarief.

auto verkopen direct

De beste manieren om je auto te verkopen

Wilt u uw auto verkopen? Het verkopen van een tweedehands auto is niet altijd even makkelijk. Er zijn verschillende manieren, die helaas niet altijd even effectief zijn. Vaak leidt dit ook tot de nodige frustraties. In veel gevallen is de opbrengst ook nog eens veel lager dan de waarde die men voor de auto in gedachten had. Het is dus belangrijk om goed te kijken wat de beste manieren zijn om de auto aan te bieden, zodat de auto niet alleen snel wordt verkocht, maar ook voor een redelijke prijs. Een paar goede en minder goede manieren om auto’s e verkopen.

goede enquête opstellen

De beste tips voor een goede enquête

Er zijn verschillende vormen van marktonderzoek, binnen verschillende studies wordt er getracht om cases te beantwoorden aan de hand van een uitgevoerd onderzoek. Zo ook voor ivoorbeeld de afstudeeropdracht om de opleiding af te ronden. Het is van belang om verschillende onderzoeksvormen toe te passen om een sterk onderbouwd onderzoek te verrichten, leidend tot betrouwbare data.

mooiste creatieve billboard reclames

De 8 meest inspirerende billboards ter wereld

Billboards zijn geliefd in de reclamewereld, voornamelijk omdat de grootte van een billboard al snel zorgt voor de nodige exposure. Maar sommige billboards trekken écht de aandacht en zijn anders dan anders. We zetten een aantal prachtige voorbeelden van dit type buitenreclame op een rijtje.

Beste ziekenhuis van 2013

De beste Nederlandse ziekenhuizen van 2013

Ook dit jaar heeft Elsevier gekeken wat de beste Nederlandse ziekenhuizen zijn op het gebied van zorg, patiëntgerichtheid en transparantie. Het Medisch Centrum Alkmaar behaalde dit jaar de hoogste score.

De beste Kerstman ter wereld

Stefan Veroude uit Netsersel is voor de tweede keer gekroond tot de beste kerstman ter wereld. Hij won zondagavond de bekende “Santa …